Kundeudtalelser? Her er en fra starten med LandNet…

I 2014 blev vi kontaktet af Godsejer Peter Oxholm Tillisch, Rosenfeldt Gods, vedr. mulighed for Internet. Efter at have målt på adressen og have leveret en succesfuld installation, fik vi følgende udtalelse fra Godsejer Peter Oxholm Tillisch:

“Når man driver virksomhed i SMV-segmentet er det nødvendigt at være tilgængelig 24*7 – specielt når alarmerne på virksomhedskritiske systemer går i gang. Desuden er adgang til mail, dokumenter osv. essentiel. Samtidigt er fritiden begrænset – hvilket var et problem da jeg også ønskede at kunne tilbringe mere tid med familien og anvende mit sommerhus i større omfang end hidtil.

Med en travl hverdag, og med 32 km. tur/retur for at kunne sende mails og printe dokumenter på kontoret, var det derfor vigtigt for mig at finde en Internet-løsning, der kunne indfri de definerede kriterier og ønsker. Jeg havde forespurgt de traditionelle leverandører om mulighederne for mobilt bredbånd, ADSL eller fiber – men der kunne ikke leveres de tilstrækkelige løsninger, da vi er placeret i et tyndt befolket område.

En dag hørte jeg om LandNet fra Højgaard IT og erfarede virksomheden havde den Internet-løsning, der kunne levere den ønskede Internet-opkobling. Løsningen hedder LandNet – Internet til landdistrikterne. I fælles dialog blev det afklaret jeg havde behov for satellit-løsningen, hvor jeg kunne få udstyret monteret og hvordan kabeltrækket kunne skjules.

Jeg købte den anbefalede LandNet Internet-forbindelse fra Højgaard IT og er fuldt ud tilfreds med løsningen. Selv om det er en satellitbaseret Internet-forbindelse, har forbindelsen fungeret upåklageligt uden fejl og nedbrud i de 2 måneder jeg har haft den. Ud over at jeg nu både har mere fritid med familien i sommerhuset, er i forbindelse med min virksomhed døgnet rundt og til enhver tid har adgang til alle de nødvendige mails og dokumenter – så har jeg også fået mulighed for at holde online møder.

Så ja, jeg kan kun anbefale Højgaard ITs LandNet – Internet til landdistrikterne.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *