Løsninger

Vi leverer gennemprøvede løsninger – med anerkendte styringsværktøjer!

At kontakte en IT leverandør for at få løst et behov eller problem som virksomheden har, er et spørgsmål om tiltro og om tillid. Tiltro kan man få ved at søge på nettet og forespørge i sit netværk – men tillid opbygges som bekendt via kendskab og erfaring. Både ift. at prisen holder, at der leveres til tiden og at løsningen er tilfredsstillende.

Tiltro og tillid er derfor essentielt ift. at lade “nogen udefra” arbejde med ét af de vigtige værktøjer i sin virksomhed – og resultatet må for alt i verden ikke være venstrehåndsarbejde og at problemet er større når leverandøren er kørt igen.

      

For at sikre kvalitet ift. vores leverancer anvender vi derfor både branchestandarder og -metoder, for vi tror ikke på at løsninger kan være succesfulde uden disse og hvem vil betale for løsninger som kun baserer sig på fejlslagne forsøg…

At anvende PRINCE2 i vores projekter og ITIL i vores leverancer er derfor naturligt for os og vores løsninger er dermed forankret i disse styringsværktøjer – og således sikrer vi at det er rette løsning der leveres ift. jeres behov.

Se mere om vores løsninger her på siden, eller ring 3169 7917 for en nærmere dialog om jeres behov – vi er klar!

Comments are closed