Løsninger

Få en løsning – der fra starten er en helhed!

At anvende en IT leverandør for at få løst et behov eller problem man har, er et spørgsmål om tiltro og om tillid. Tiltro kan man få ved at søge på nettet og forespørge i sit netværk – men tillid opbygges via kendskab og erfaring. Både ift. at prisen holder, at der leveres til tiden og at løsningen er tilfredsstillende.

Tiltro og tillid er derfor essentielt ift. at lade “nogen udefra” arbejde med noget af det vigtigste i ens hverdag – og resultatet må for alt i verden ikke være venstrehåndsarbejde og at problemet er større når leverandøren er kørt igen.

 

Vi leverer gennemprøvede løsninger.

             

Ud over firewalls fra WatchGuard, anti-malware fra Bitdefender, computere og servere fra Lenovo, netværk fra Ubiquiti, NAS’er fra Synology og hjemmesider (som naturligvis er sikrede) i WordPress, så leverer vi naturligvis også løsninger indenfor vores kernekompetencer: IT-drift, IT-rådgivning, Cloud, netværk samt LandNet og SeaNet.

 

Vi anvender anerkendte styringsværktøjer.

      

For at sikre kvalitet ift. vores leverancer anvender vi derfor både branchestandarder og -metoder, for vi tror ikke på at løsninger kan være succesfulde uden disse og hvem vil betale for løsninger som måske kan lade sig gøre…

At anvende PRINCE2 i vores projekter og ITIL i vores leverancer er derfor naturligt for os og vores løsninger er dermed forankret i disse styringsværktøjer – og således sikrer vi at det er rette løsning der leveres ift. jeres behov.

Se mere om vores løsninger her på siden, eller ring 8980 6440 for en nærmere dialog om jeres behov – vi er klar!

Comments are closed.