LandNet | SeaNet

Vi leverer jeres internet – uanset hvor…

LandNet:

Store områder i landdistrikterne, eller endda i byernes forstæder, har en utroligt ringe eller decideret manglende internetdækning. LandNet er en specialløsning, som leverer internet til landdistrikterne med hastigheder op til 1 gigabit/sekund (Gbit/s). LandNet leveres vha. forskellige teknologier og der kan derfor garanteres 100% internet dækning.

Vores LandNet løsninger:

 

Satellite leverer min. 15 Mbit og op til 30 Mbit i hastighed og dækker Danmark (og selvfølgelig også Bornholm) samt Midt- og Sydsverige 100%. Der leveres både private og professionelle løsninger. Vil du høre om dine muligheder eller have leveret Internet inden for 14 dage?

Wireless leverer min. 15 Mbit og op til 175 Mbit i hastighed. Mulighederne for Internet forbedres væsentligt, hvor der normalt er problemer med mobilt bredbånd. Vil du høre om dine muligheder eller have leveret i løbet af 7 dage?

Fixed Wireless er projekter til Internet-andelsselskaber eller -laug og anbefales til landsbyer, erhvervsområder og landområder. Desuden kan Fixed Wireless også anvendes til virksomheder med behov for meget hurtige forbindelser. Fixed Wireless kan levere op til 1 Gbit i hastighed fra punkt til punkt over 100 km og kan levere op til 450 Mbit i hastighed, i en radius på over 25 km.

Er der brug for en god og stabil forbindelse, så ring 3169 7917 eller kontakt os her!

SeaNet:

“Livet til søs” har gennem lang tid fordret adgang til internettet – både blandt virksomheder og private. Muligheden for at kunne kommunikere og monitorere samt tilbyde mere velfærd til besætninger og passagerer er konkurrenceparametre i dag. Løsningerne har hidtil været relativt få, begrænsede og dyre – men nu er der sågar mulighed for frit forbrug samtidigt med høj hastighed.

Satellite kan levere op til 26 Mbit i hastighed og dækker globalt. Der leveres både C, Ku og Ka løsninger til faste månedlige priser i op til 36 mdr.og dine muligheder.

Ring 3169 7917 eller kontakt os her! for overslag på, og etablering af, konkrete løsninger og projekter.

Comments are closed