LandNet | SeaNet

Vi leverer dit internet – uanset hvor!

LandNet:

Skal dit Stoker fyr på internettet? Ønsker du at kunne anvende Smart Farming? Vil du kunne tilbyde internet i sommerhuset? Mangler din virksomhed en stabil internet opkobling? Eller er behovet et helt femte?

Store områder i landdistrikterne, eller endda i byernes forstæder, har en utroligt ringe eller decideret manglende internetdækning. LandNet er en specialløsning, som leverer internet til landdistrikterne med hastigheder op til 1 gigabit/sekund (Gbit/s). LandNet leveres vha. forskellige teknologier og der kan derfor garanteres 100% internet dækning.

Vores LandNet løsninger:

Satellite leverer min. 15 Mbit og op til 30 Mbit i hastighed og dækker Danmark (og selvfølgelig også Bornholm) samt Midt- og Sydsverige 100%. Løsningerne baserer sig på satellit netværk, der dækker store dele af Jorden.

I Europa anvender vi fortrinsvis Tooway, som leverer op til 30 Mbit hastighed og op til 500 GB data samt fri data kl. 00-06.

I resten af verden anvender vi fortrinsvis SES, som kan op til 20 Mbit hastighed og op til 50 GB data. Der kan nulstilles når data er opbrugt.

Der leveres både private og professionelle, samt speciel tilpassede løsninger. Vil du høre om dine muligheder eller have leveret Internet inden for 14 dage?

Wireless leverer min. 15 Mbit og op til 175 Mbit hastighed. Mulighederne for Internet forbedres væsentligt, hvor der normalt er problemer med mobilt bredbånd. Vil du høre om dine muligheder eller have leveret i løbet af 7 dage?

Fixed Wireless er projekter til Internet-andelsselskaber eller -laug og anbefales til landsbyer, erhvervsområder og landområder. Desuden kan Fixed Wireless også anvendes til virksomheder med behov for meget hurtige forbindelser. Fixed Wireless kan levere op til 1 Gbit i hastighed fra punkt til punkt over 100 km og kan levere op til 450 Mbit i hastighed, i en radius på over 25 km.

Connect leverer Internet failover løsninger. Mulighederne for en internetforbindelse, som altid er oppe, forbedres dermed dramatisk og er særdeles anvendelig ifm. lægehuse, redningsstationer, hosting centre og andre steder, hvor der skal være stabil og uafbrudt netværks- og internetadgang. Vil du høre om dine muligheder for altid at have net og internet?

Er der brug for en god og stabil forbindelse, så ring 3169 7917 eller kontakt os her!

SeaNet:

“Livet til søs” har gennem lang tid fordret adgang til internettet – både blandt virksomheder og private. Muligheden for at kunne kommunikere og monitorere samt tilbyde mere velfærd til besætninger og passagerer er konkurrenceparametre i dag. Løsningerne har hidtil været relativt få, begrænsede og dyre – men nu er der sågar mulighed for frit forbrug samtidigt med høj hastighed, samt løsninger der kombinerer både 4G MIMO samt C, Ku og Ka.

Satellite dækker globalt og leverer op til 8 Mbit hastighed og flatrate data samt fri data kl. 00-06. Løsningerne baseres på EPAK for optimal service, ydelse og holdbarhed.

Der leveres både C, Ku og Ka løsninger til faste månedlige priser i op til 36 mdr.

Ring 3169 7917 eller kontakt os her! for overslag på, og etablering af, konkrete løsninger og projekter.

Comments are closed