LandNet

Vores kunder får 5 til 20 gange bedre internet – skal vi også hjælpe dig?

Skal du kunne arbejde hjemmefra med videomøder? Vil du kunne tilgå din varmepumpe eller dine solpaneler via din smartphone? Ønsker du at kunne anvende Smart Farming i dit landbrug? Vil du kunne tilbyde ordentligt internet i sommerhuset? Mangler din virksomhed en stabil internet opkobling? Så er du kommet til det helt rigtige sted – læs mere om formål, anvendelse og muligheder nedenfor…

Internet (og netværk) til fritidsboligen, sommerhuset og flexboligen

Hvorfor har du brug internet og netværk i din bolig/dit hus?

Ferie og fritid er fantastisk til at komme væk fra en stresset hverdag – men har du lyst til at være uden den normale kontakt, eller den arbejdsmæssige nødvendige forbindelse, med omverdenen?

Jo hyppigere du bruger, eller udlejer, din ejendom, jo mere er det nødvendigt med godt internet og netværk (specielt hvis der også skal arbejdes i ferien og fritiden, eller i perioder hvor isolation er nødvendig) – og hvorfor ikke øge brugsværdien af din ejendom, så også lejere vil vælge den oftere?

Vi har bl.a. leveret internet og netværk til sommerhusudlejninger i Norge og fritidsboliger i Nordvest-sjælland.

Vores LandNet løsninger leverer internet og netværk overalt, til priser fra 199,- kr. inkl. moms pr. måned (ekskl. udstyr) – ring 8980 6440 for mere information.

Internet (og netværk) til land- og skovbrug

Hvorfor har du brug for internet og netværk på din bedrift/i dine medarbejderboliger?

Nutidens land- og skovbrug har ofte behov for overvågning og planlægning, som f.eks. ifm. markplanlægning og måling af jordens vandindhold, monitorering af avlsdyrenes sundhed og indrapportering af ydelse m.m. – og hvorfor ikke optimere produktionen når det er muligt?

Desuden er Smart (High Tech) Farming stadigt relativt nyt for mange, men Precision Farming med GPS og Smart Agriculture med IoT betyder allerede nu bedre og billigere produktion, som kan ses på bundlinien – og hvorfor ikke gøre brug af de positive muligheder teknologien giver?

Og så er der jo lige medarbejdernes behov for at være online, når de holder fri, når børnene skal lave lektier og ægtefællen skal arbejde hjemme eller når kontakten skal holdes med familien, selv om afstanden er lang – og hvorfor ikke give dem den mulighed, så de bliver?

Vi har bl.a. leveret internet og netværk til skov- og plantagedrift  i Vestjylland samt til godser og landbrugsbedrifter i region Sjælland.

Vores LandNet løsninger leverer internet og netværk til både arbejde og fritid, til priser fra 399,- kr. inkl. moms pr. måned (ekskl. udstyr) – ring 8980 6440 for mere information.

Internet (og netværk) til entreprenør-, bygge- og anlæg samt energi-branchen

Hvorfor er der brug for internet og netværk ifm. etablering af sites, opførelse af konstruktioner samt rejsning af vindmøller?

Ved mange af de nødvendige processer, og de daglige aktiviteter, er det nødvendig at være forbundet til hovedkontoret samt at kunne udveksle tegninger og data med leverandører og samarbejdspartnere – og hvorfor leve med dårlige forbindelser og ringe dækning?

Jo oftere en forbindelse ikke fungerer eller jo dårligere den er, jo mere produktionstid bliver tabt, jo mere presset bliver tiden ift. deadline og jo højere bliver risikoen for fejl, forkerte informationer og manglende materialer og ressourcer – så hvorfor ikke undgå dette med en effektiv og sikker løsning?

Vi har bl.a. leveret internet og netværk til byggepladser i region Syddanmark samt til energibranche offshoreprojekter i Nordsøen, landbaserede projekter i region Sjælland og det nordlige Skandinavien.

Vores LandNet løsninger leverer professionelt internet og netværk til kritiske og tidsfølsomme projekter, til priser fra 999,- kr. inkl. moms pr. måned (ekskl. udstyr) – ring 8980 6440 for mere information.

Internet (og netværk) til events, markeder, bed and breakfasts, kroer, hoteller og wellness

Hvorfor er der brug for internet og netværk ved arrangementer og messer samt til gæster?

At opleve nyt, slappe af og nyde samværet ude med familie og venner er fantastisk og hjælper en med at komme væk fra en stresset hverdag – så hvorfor ikke sørge for, at dine gæster og kunder får en optimal oplevelse, hvor også muligheden for MobilePay betaling, deling af oplevelsen på Facebook og Instagram samt den savnede pause med podcasten kan lade sig gøre?

Jo mere problemfyldt og omstændelig oplevelse en gæst/kunde har ifm. brugen af internettet og netværket, jo mindre minded bliver vedkommende for at vende tilbage og gøre brug af de services du tilbyder og købe de produkter du sælger – og hvorfor leve med den risiko?

Vi har bl.a. leveret internet og netværk til hoteller, bed and breakfasts og erhvervsmesser i region Sjælland samt til noget så kuriøst som VM i pløjning.

Vores LandNet løsninger leverer internet og netværk, både som køb og leje, til priser fra 599,- kr. inkl. moms pr. måned, eller fra 1999,- kr. inkl. moms i leje pr. dag, (ekskl. udstyr) – ring 8980 6440 for mere information.

Vil du vide mere om, hvordan du får den helt rigtige forbindelse? Så ring 8980 6440 eller kontakt os her.

Comments are closed.