5. af 7 korte tips når der skal købes ny mobil…

Du har nu valgt mobilens system, dens skærmstørrelse, om den skal bruges privat eller arbejdsmæssigt eller både og hvor meget hukommelse den skal have – hvad med lyden?

Hermed femte af 7 korte tips: Tjek om lydkvaliteten er god nok.

Mobile sound

Lyden i en mobil er af afgørende betydning – og i den forbindelse også mikrofonen. Test derfor om både højttaler og mikrofon har den kvalitet der ønskes, for stemmer er forskellige hvilket medfører at stød og toneleje har en stor betydning ved samtale.

Mobiler bruges også til lytning eller afspilning af musik. Også her kan der være stor forskel på lydkvaliteten. Som regel har dyre mobiltelefoner bedre lyd end billige modeller. Hvis der streames og ønskes optimal lydkvalitet, så tilkøb en ekstern digital konverter til at forbedre lydgengivelsen markant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *