1. af 7 korte tips, når der skal vælges mobil…

Du skal have ny mobil – men er det udseendet, eller hvordan den fungerer, der betyder mest?

Som lovet i går – hermed 1. af 7 korte tips når du skal vælge ny mobil: Vælg hvilket system det skal være!

iOS vs. Android

iPhone og iOS har en stor fordel hvis du anvender Mac og iPad, fordi Apple har skabt en stor brugbarhed på tværs af deres produkter. Android giver til gengæld mulighed for flere valg ift. hvilken mobil du kan købe og så er prisen typisk lavere ift. en iPhone.

Af de programmer der kan anvendes, findes der et stort udvalg til begge systemer, hvilket betyder at f.eks. Outlook, Dropbox og MobilePay kan bruges uanset om du vælger det ene eller det andet system. Findes et specifikt program ikke, er der ofte et alternativ der kan anvendes i stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *