2. af 7 korte tips når du vælger mobil…

Du har nu valgt system, men hvilken størrelse skal den nye mobil så have?

Hermed 2. af 7 korte tips: Vælg skærmstørrelse ud fra et kompromis.

Small vs. big

Som udgangspunkt er vurderingen typisk jo større skærm jo bedre – men der er selvfølgelig også ulemper ved dette. Store skærme betyder også at mobilen ikke er så handy i hverdagen, når det kommer til stykket – for det er jo ikke altid du kan bruge begge hænder når mobilen ringer eller du skal finde en adresse eller svare på en SMS.

Skal mobilen både bruges til internet, underholdning og til at ringe fra, så er skærme omkring 4 – 5” mest hensigtsmæssige – og ønsker du at kunne bruge mobilen med én hånd, så er de mindre skærme bedst.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *