3. af 7 korte tips når du vil have ny mobil…

Systemet er valgt og du har besluttet dig for skærm størrelsen på din kommende mobil. Men skal den bruges til både privat og arbejde?

Hermed tredje af 7 korte tips: Overvej ét eller to simkort.

Dual SIM

Skal mobilen bruges både privat og til jobbet, kan der være nogle krav til, og fordele vedr., sikkerhed og produktvalg, som skal afklares inden du køber. Der findes mobiler med mulighed for to separate simkort, som gør at der kan skiftes mellem privat og arbejde – med de fordele det giver ift. til både privatliv samt arbejdsgiverbetalt mobil.

Arbejder du som håndværker eller indenfor andre områder der kræver robust og holdbart udstyr, findes der også særligt hårdføre mobiler, som tåler vand, støv og slag. Disse mobiler koster ekstra, men den merudgift skal selvfølgelig holdes op mod ulempen og tabt indtjening når mobilen ikke fungerer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *