youSee og KAON routeren

Tillykke hvis du fået, eller skal have, en hurtig internetforbindelse fra youSee. Hurtigt internet er jo en nødvendig. lige som kloakering, varme og strøm, fordi vi i disse Corona-tider er nødt til at arbejde hjemmefra, børnenes undervisning foregår via Teams eller Zoom, eletronikken til hjemmet skal bestilles på nettet lige som byggematerialerne til carporten.

Men – desværre er der ikke kun fordele ved youSee’s produkt, hvis det skal bruges på en DSL forbindelse (internet via tlf. stikket). På det seneste er youSee nemlig begyndt at sende KAON routere (den hvide boks på billedet) ud til deres (nye) kunder og sådan en vil give problemer, hvis du fortsat gerne vil bruge dit eget trådløse netværk og du samtidigt får dit internet gennem DSL. På fiber er der til gengæld ingen problemer…

Når du får internet gennem DSL, og du både vil bruge youSee’s KAON boks samt din egen tråløse router, skal KAON boksen som standard have en speciel indstilling (bridge mode) og det kan KAON boksen bare ikke – den stopper simpelthen med at fungere

Desværre har youSee ikke en løsning på det problem, som har været kendt over 1 år – faktisk var deres seneste svar til en kunde (som nu er blevet kunde hos os), at den indstilling gav de ikke support til, selv om den både er nødvendig og er i deres produkt!

Heldigvis har vi en fundet en løsning, som vi anvender til vores kunder – skal vi også hjælpe dig, så ring 8980 6440 eller kontakt os her! Private er selvfølgelig også velkomne…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *