Hjemmearbejdspladsen – og det dårlige mobile bredbånd…

Er du blevet sendt på hjemmearbejde – og kæmper du med forbindelsen til arbejdspladsen pga. meget dårligt og ustabilt mobilt bredbånd? Så har vi en løsning til at gøre forbindelsen en hel del bedre…

Hastighed målt hos LandNet Wireless kunde – som før havde 10/1…

I disse Corona-tider er mange medarbejdere desværre blevet tvunget til at arbejde hjemmefra – og hvis man er blandt de uheldige som bor, hvor det endnu ikke er muligt at få fiber, og derfor har måttet ty til mobilt bredbånd, kan det være problematisk at opnå en tilstrækkelig god og stabil internetforbindelse.

Hvis hjemmearbejdet betyder, at man læser og besvarer mails i Outlook, holder 1-1 Skype møder et par dage om ugen og henter mindre dokumenter og regneark via VPN’en, så vil man måske vælge at leve med en halvdårlig internetforbindelse – men når der skal arbejdes online med tunge systemer, holdes Skype konferencer og anvendes værktøjer hvor god internet stabilitet og hastighed er et krav, så er vores LandNet Wireless helt sikkert en løsning, som er værd at kigge nærmere på!

LandNet Wireless fås fra 3995,- ekskl. montering, el-arbejde og kabeltræk. Interesseret i at høre mere? Så ring 8980 6440!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *