7. af 7 korte tips når du næsten har valgt ny mobil

Alt vedr. din nye mobil er nu næsten vurderet og overvejet – men når din nye mobil også skal bruges til billeder, hvor godt skal kameraet så være?

Hermed syvende og sidste af 7 korte tips: Billedkvalitet er ikke kun megapixels!

Megapixel

Et godt billede er ikke kun et spørgsmål om uendelige mængder af pixels, jf. specifikationerne for en mobils kamera. Højopløste billeder kan være optimale når der skal arbejdes med dem, men billedkvaliteten afgøres i højere grad af billedsensorens kvalitet og af optikken.

Derfor skal der som regel tjekkes kvalitet i butikken, hvor du ved at prøve kameraerne kan se glød og dybde i farver, samt farveægthed. Som regel skal man gå efter de dyrere mobiler – men man kan være heldig med gode billeder fra billigere mobiler. Husk også at anmeldelser kan give et godt fingerpeg om, hvilke mobiler du skal tjekke nærmere og hvilke du lige s godt kan undgå fra starten.

Held og lykke med valget af din nye mobil. Vi håber du finder den rette mobil der både opfylder dine ønsker og dine behov samt som ikke dræner din økonomi.

Har du spørgsmål til mobil eller computere, netværk, sikkerhed, backup, internet osv. – så giv os et ring på tlf. 3169 7917. Et godt råd koster aldrig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *