LandNet Satellite – nu med 30 Mbit og 500 GB data!

Så kom dagen omsider, hvor vi kan tilbyde satellitbaseret internet med 30 Mbit i hastighed og 500 GB dataforbrug/måned.

Vi kan derfor hjælpe, såfremt behovet er:

  • WAN failover, hvor internetforbindelse er et must og hvor nedetid koster kunder og forsinker leverancer – eller hvor virksomhedens omdømme er afhængigt af at være online 24/7. Scenariet kan f.eks. være en kommunikationsvirksomhed, en virksomhed med cloud-baserede IT-systemer, en virksomhed med hostede IT løsninger eller 24/7 overvågning af flere sites.
  • Monitorering og videoovervågning af remote sites hvor fiber, radio eller 4G enten ikke er muligt eller for dyrt – eller hvor den nuværende internetopkobling er for ustabil. Scenariet kan f.eks. være byggepladser, afsidesliggende produktionsvirksomheder, produktionsanlæg eller sikkerhedsvirksomheder.
  • Internetopkoblinger til formål, hvor hverken 4G, punkt til punkt eller fiber kan leveres, tager for lang tid at etablere – eller simpelthen bliver for dyrt. Scenariet kan f.eks. være midlertidige formål som på byggepladser til lands eller vands, beredskabsopgaver, fjernovervågning ved sikkerhedsopgaver eller på rastepladser eller ved mediers live transmission fra begivenheder.
  • Et helt fjerde behov, hvor vi kan etablere en specialtilpasset løsning baseret på satellit, 4G, punkt til punkt radio m.m.

Er 30 Mbit og 500 GB for meget? Vi har også mindre løsninger, som både dur til lands og til vands. Kontakt os gerne og fortæl om jeres behov – så finder vi løsningen! Ring +45 3169 7917.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *