Endnu en tilfreds LandNet kunde udtaler…

“Vi fik installeret en LandNet Mobile internetløsning i sensommeren 2016. Vi er en familie med 2 voksne og 3 børn i alderen 8-14 år. Vi har oplevet det som en væsentlig opgradering af vores tidligere internetløsninger og det har givet os muligheder for uden problemer at kunne anvende løsningen til hjemmearbejdsplads, streame film og serier via netflix og HBO, mm. Der er tale om en løsning som vi har været meget tilfredse med.

Venlig hilsen

Uffe Strandby
Forstfuldmægtig | Vestjylland

Naturstyrelsen”

Naturstyrelsen har fået installeret LandNet Mobile flere steder og der er generelt stor tilfredshed med løsningen. Skal vi også hjælpe dig (og din virksomhed) med en god og stabil internetforbindelse? Kontakt os på tlf. 3169 7917 og vi kan fortælle om hvilke muligheder der er på din adresse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *