Office 365 – privat til den lille virksomhed?

Har du en mindre virksomhed og er du ved at ville opgradere din Microsoft Office, så har du måske opdaget at Microsoft meget gerne vil have dig som kunde på deres Office 365 løsning…

En ting du skal være 110% opmærksom på er, at Office 365 ikke bare er Office 365 – der er nemlig udgaver til alt fra personlig brug over familie anvendelse til virksomheds- og “enterprise” brug. Som ejer af en lille virksomhed, er man jo ofte interesseret i at gøre tingene billigst muligt og det er fuldstændig rigtigt set, at prismæssigt er Home meget mere interessant end Business – og Outlook findes jo i begge udgaver, så… Men, der er jo selvfølgelig et men:

Med Office 365 Home kan du ikke få dit eget domæne som e-mail adresse!

Derfor er vores råd, at satse rigtigt fra starten og købe Office 365 Business udgaven, selv om den er dyrere – valget vil være det helt rigtige på både kort og længere sigt.

Har du imidlertid allerede fået købt og startet op på Office 365 Home, men vil egentligt gerne anvende Office 365 Business i stedet (f.eks. pga. e-mail problematikken), kan vi flytte e-mails og dokumenter for dig – så kan du i stedet fokusere og bruge tid på at drive din virksomhed.

Er du ikke gået i gang med det store skridt endnu og har du brug for hjælp til at afgøre, om du træffer det rigtige valg vedr. Office 365 udgaver, brug for hjælp til installation og konfiguration af Office 365, brug for hjælp til netværket, IT sikkerheden, internetopkoblingen osv., osv. – så kan du altid ringe til os på tlf. 3169 7917. Og vi kommer skam også gerne forbi med kagen til kaffen og fortæller hvad Højgaard IT ellers kan byde på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *