Sælge ejendomme uden internetopkobling? Det er svært…

Er du mægler og sælger du ejendomme i landdistrikterne? Så har du sikkert oplevet, at spørgsmålet om en installeret internetforbindelse, eller om det er muligt at få en, ofte bliver stillet – og mere end hver anden potentielle køber stiller spørgsmålet.

Desværre er det ofte tilfældet, at en negativ opfattelse er meget svær at rykke. Derfor er det selvfølgelig ærgerligt, hvis en potentiel køber tænker at en ejendom uden internet, eller en ejendom som ikke kan få (traditionelt) internet, er som denne:

Specielt hvis ejendommen reelt er som denne (og at den manglende internetforbindelse får en uhensigtsmæssig og uforholdsmæssig stor betydning):

Med LandNet installeret kan sælgeren af ejendommen sørge for, at denne bliver mere attraktiv i en potentiel købers øjne. Eller køberen kan få vished for, at det med LandNet skam er muligt at få en internetopkobling til den interessante ejendom.

Med LandNet er der altså mulighed for en win-win-win løsning, da sælgeren kan få solgt sin ejendom, køberen kan få købt sin ønske ejendom og mægleren kan få sit salær for at have foranlediget en succesfuld handel.

Kontakt os på tlf. 3169 7917 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe både sælger, køber og dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *