Er din e-mail spam? Så er SPF svaret…

Undrer du dig over, at dine e-mails til kunder, leverandører, venner, familie m.fl. ikke altid havner i deres indbakke – men nogle gange, eller alt for ofte, markeres som spam?

Svaret er, at du givetvis ikke bruger SPF (Sender Policy Framework). SPF er ganske kort fortalt er en bekræftelse på, at den e-mail der sendes rent faktisk kommer fra dig – og din egen e-mail service – og dermed minimeres risikoen dramatisk for, at dine e-mails markeres som spam hos modtagerne.

Nu kan tilfældet jo være, at du ikke har din egen e-mail server og service, men derimod bruger en ”offentlig” e-mail adresse som f.eks. @gmail.com, @outlook.com osv. For det første betyder det, at du ikke selv med sikkerhed kan styre hvorvidt dine e-mails opfattes som spam og for det andet er @gmail.com, @outlook.com osv. altså ikke et specielt godt signal at sende som virksomhed – så rådet herfra er at købe sin egen e-mail service.

Man kan f.eks. have en privat e-mail service, med e-mail adressen @hojgaard-holl.dk, samt en firma e-mail service, med e-mail adressen @hojgaardit.com. Og kombineres den med SPF ifm. e-mail service, er du stort set sikret at dine e-mails ikke markere som spam. Sådan en service koster selvfølgelig lidt hvert år – men den kan f.eks. købes hos os til meget menneskelige priser. Og vores service er uden lige… 🙂

Skal vi hjælpe dig med din egen e-mail service og SPF? Så ring 8980 6440! Og sørg for at følge os på Facebook, for så vil du nemlig lære om hemmeligheden omkring DKIM og DMARC. Vi ses!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *