Hvor sikker er du på en usikker hjemmeside?

Som du forhåbentligt ved, er der stor forskel på at besøge en sikker eller usikker hjemmeside. En usikker hjemmeside betyder, at de informationer du indtaster ikke er beskyttet – og informationerne kan jo være alt lige fra personlige oplysninger, brugernavne, adgangskoder og nogle steder endda bankkonto eller kreditkort oplysninger. Så svaret på spørgsmålet “Hvor sikker er du på en usikker hjemmeside?” er egentligt ganske nemt – du er nemlig overhovedet ikke sikker!

Når du ikke er sikker, vil du så afgive personlige informationer, brugernavne, adgangskoder og bankkonto eller kreditkort oplysninger? Forhåbentlig ikke… Og hvis du ikke vil, hvorfor skulle dine kunder så vælge at gøre det? Og hvorfor skulle dine kunder så ikke vælge at bruge en anden leverandør, som allerede har en sikker hjemmeside?

Desværre ser vi rigtigt mange usikre hjemmesider for restauranter, kroer, hoteller, bed and breakfast, campingpladser, værksteder, bilforhandlere, håndværkere osv., osv. – og det er selvfølgelig nærliggende at overveje hvor mange kunder, og potentielle kunder, man mister pga. en usikker hjemmeside. Specielt når udgiften til at få sikret sin hjemmeside ofte er en hel del mindre end hvad man mister ift. tabte kunder. Og sidst, men ikke mindst, er der jo også GDPR der som bekendt trådte i kraft 25. maj i år.

Skal vi hjælpe dig til en sikker hjemmeside? Så ring 8980 6440 – vi er klar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *